Advies Groep Wieringen opent vestiging in Hollands Kroon

De AGW – Advies Groep Wieringen start vanaf 1 januari 2014 met een nieuw kantoor in Hippolytushoef. Al eerder was de vestiging van deze nieuwe financiële dienstverlener in Den Oever geopend. AGW – Advies Groep Wieringen is een initiatief van Alexander de Groote. Al ruim vijfentwintig jaar is de innovatieve ondernemer actief in de financiële en fiscale dienstverlening. Door zijn vader is het vak hem als het ware met de paplepel ingegoten. De tijd heeft zeker niet stil gestaan. “Ik wil de innovatieve mogelijkheden van internet nog beter benutten om de kwaliteit van onze dienstverlening zo optimaal mogelijk neer te zetten”, vertelt hij.

Het kantoor in Hippolytushoef is gehuisvest in het voormalige kantoor van de ABN-AMRO op het Hoekje. AGW is een afsplitsing van een bestaand accountantskantoor. Er wordt gestart als administratiekantoor. Niet dat we de lat lager hebben gezet integendeel de lat licht zondermeer hoog en wij hebben de ambitie om zo een nieuwe generatie financiële en fiscale dienstverlening aan te bieden. Dit uiteraard aangevuld met een persoonlijke en proactieve benadering aldus Gert Jan Poortman.

AGW gaat gebruik maken van programma’s die niet alleen achteruit kijken maar vooral vooruit blikken. Ondernemers in het MKB hebben meer dan ooit informatie nodig die betrekking heeft op hun actuele situatie. “Zij willen immers snel kunnen schakelen en hebben behoefte aan up-to-date financiële informatie. Het draait met name om snelheid en online dienstverlening, boekhouden via internet of anders gezegd ‘werken vanuit the cloud’ is de oplossing. Met deze nieuwe op het web georiënteerde technieken verleent AGW betere en snellere service en werkt het niet meer met een ‘kwetsbare’ server op kantoor. “Informatie wordt zo optimaal beveiligd en opgeslagen bij een gecertificeerd datacenter, dus niets meer fysiek op kantoor. De nieuwe benadering maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat klanten ’s avonds thuis inloggen en de boekhouding doen. Wij hebben dan eventueel de optie later mee te kijken en online hulp te verlenen”, legt Roy Kort uit. In het kantoor zal tevens een hypermoderne telefooncentrale worden geïnstalleerd waarmee het mogelijk wordt om in te loggen bij de klant, wanneer die hulp nodig heeft op zijn computer.

AGW-Advies Groep Wieringen vanaf 1 januari 2014 te bereiken op 088-2270700. Het adres is Beltstraat 78 te Hippolytushoef.