Over AdviesGroep Wieringen

Praktische adviezen en ondersteuning die u verder helpen!

Adviesgroep Wieringen is al bij 10 jaar een betrouwbare businesspartner voor het Noord-Hollandse MKB.  Met een jong en enthousiast team beantwoorden wij 5 dagen in de week vragen van zowel ondernemers als particulieren. Onze adviseurs zijn vertrouwenspersoon, probleemoplosser en coach ineen. Wij willen niet voor u, maar vooral met u werken.

Wij kunnen een mooi verhaal schrijven, maar vatten dit liever samen in met de volgende succesfactoren:

  • Krachtig en ervaren familiebedrijf,
  • Betrokken vakmensen,
  • Partner zijn voor onze klanten,
  • Focus op ‘Persoonlijke adviezen’,
  • Toekomstgericht, goede reputatie, financieel gezond,
  • Duurzaamheidsprogramma Energie neutraal pand.

Historie

In 1972 is familie de Groote gestart in de financiële wereld Hans de Groote nam de boekhoudtak van kantoor Van Glabbeek te Den Oever over. Later in 1984 na het behalen van zijn titel is hij ingeschreven in het accountantsregister. Vanaf 1996 is Alexander de Groote toegetreden tot de directie enige jaren later is vader Hans met pensioen gegaan. Tot 2019 was hij nog regelmatig op kantoor teneinde zijn betrokkenheid te tonen. Na enige samenwerkingen is het kantoor nu volledig terug in de familie echter niet meer vanuit Den Oever maar vanuit een nieuw kantoor in Hippolytushoef. Lars de Groote is onlangs toegetreden in de vennootschap. Thans beschikt het kantoor over ongeveer 12  werknemers, ieder met een eigen specialisme.

Blog: Ondernemen is ook je angst overwinnen

Ondernemers zijn optimisten, zo luidt het cliché. Maar ondernemers en zzp’ers zijn in de praktijk vooral calculerende realisten. Om succesvol te zijn, moet je eerst... Lees verder »

NOAB aanwezig op Exact Live

https://noab.nl/resources/7d8b31b4-8f27-48b7-b093-2080e5dfc8ba.mp4 Het bericht NOAB aanwezig op Exact Live verscheen eerst op NOAB. Lees verder »

Blog: Verplicht verzekeren AOV?

Het kabinet wil een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verplicht stellen voor zelfstandig ondernemers. De maatregel is vooral bedoeld om zelfstandigen vanuit sociaal oogpunt beter te beschermen bij... Lees verder »