Over AdviesGroep Wieringen

Praktische adviezen en ondersteuning die u verder helpen!

Adviesgroep Wieringen is al bij 10 jaar een betrouwbare businesspartner voor het Noord-Hollandse MKB.  Met een jong en enthousiast team beantwoorden wij 5 dagen in de week vragen van zowel ondernemers als particulieren. Onze adviseurs zijn vertrouwenspersoon, probleemoplosser en coach ineen. Wij willen niet voor u, maar vooral met u werken.

Wij kunnen een mooi verhaal schrijven, maar vatten dit liever samen in met de volgende succesfactoren:

  • Krachtig en ervaren familiebedrijf,
  • Betrokken vakmensen,
  • Partner zijn voor onze klanten,
  • Focus op ‘Persoonlijke adviezen’,
  • Toekomstgericht, goede reputatie, financieel gezond,
  • Duurzaamheidsprogramma Energie neutraal pand.

Historie

In 1972 is familie de Groote gestart in de financiële wereld Hans de Groote nam de boekhoudtak van kantoor Van Glabbeek te Den Oever over. Later in 1984 na het behalen van zijn titel is hij ingeschreven in het accountantsregister. Vanaf 1996 is Alexander de Groote toegetreden tot de directie enige jaren later is vader Hans met pensioen gegaan. Tot 2019 was hij nog regelmatig op kantoor teneinde zijn betrokkenheid te tonen. Na enige samenwerkingen is het kantoor nu volledig terug in de familie echter niet meer vanuit Den Oever maar vanuit een nieuw kantoor in Hippolytushoef. Lars de Groote is onlangs toegetreden in de vennootschap. Thans beschikt het kantoor over ongeveer 12  werknemers, ieder met een eigen specialisme.

Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023 op woensdag 15 februari a.s.

Dizzydata heeft nogal plotseling de stekker uit haar scan- en herkenoplossing die bij veel accountants- en administratiekantoren in gebruik is. Om deze reden organiseert onderzoeksbureau... Lees verder »

Nieuwsbrief XpertHR

Abonneer je op de XpertHR nieuwsbrief voor praktisch nieuws en actuele thema’s – inclusief tools uit XpertHR om mee aan de slag te gaan. Deze... Lees verder »

Blog: Waar hoop je over 5 jaar te staan?

Wie na twee coronajaren op een rustig ondernemingsjaar hoopte, kwam bedrogen uit. Met de hoge inflatie en energieprijzen is het opnieuw hard werken. Het helpt... Lees verder »