Uitgebreid dienstenpakket

Bij ons kunt u ondersteuning en advies krijgen op vrijwel alle ondernemersfronten. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor administratieve- en fiscale dienstverlening maar ook salarisverwerking.

Voor een bloeiend bedrijf behoeven echter nog veel meer ondernemerszaken bijzondere aandacht. Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Hoe zijn uw vermogen, pensioen of subsidiemogelijkheden geregeld? Is de juridische structuur van uw onderneming waterdicht? Waar moet u op letten bij financiële planning of – iets heel anders – een op handen zijnde bedrijfsovername? Voor al dit soort kwesties kunt u bij ons terecht. Is uw vraag zeer specifiek dan kunnen wij putten uit ons netwerk van specialisten en collega-dienstverleners.

Onze diensten

Blog: Ondernemen is ook je angst overwinnen

Ondernemers zijn optimisten, zo luidt het cliché. Maar ondernemers en zzp’ers zijn in de praktijk vooral calculerende realisten. Om succesvol te zijn, moet je eerst... Lees verder »

NOAB aanwezig op Exact Live

https://noab.nl/resources/7d8b31b4-8f27-48b7-b093-2080e5dfc8ba.mp4 Het bericht NOAB aanwezig op Exact Live verscheen eerst op NOAB. Lees verder »

Blog: Verplicht verzekeren AOV?

Het kabinet wil een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verplicht stellen voor zelfstandig ondernemers. De maatregel is vooral bedoeld om zelfstandigen vanuit sociaal oogpunt beter te beschermen bij... Lees verder »