Uitgebreid dienstenpakket

Bij ons kunt u ondersteuning en advies krijgen op vrijwel alle ondernemersfronten. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor administratieve- en fiscale dienstverlening maar ook salarisverwerking.

Voor een bloeiend bedrijf behoeven echter nog veel meer ondernemerszaken bijzondere aandacht. Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Hoe zijn uw vermogen, pensioen of subsidiemogelijkheden geregeld? Is de juridische structuur van uw onderneming waterdicht? Waar moet u op letten bij financiële planning of – iets heel anders – een op handen zijnde bedrijfsovername? Voor al dit soort kwesties kunt u bij ons terecht. Is uw vraag zeer specifiek dan kunnen wij putten uit ons netwerk van specialisten en collega-dienstverleners.

Onze diensten

Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023 op woensdag 15 februari a.s.

Dizzydata heeft nogal plotseling de stekker uit haar scan- en herkenoplossing die bij veel accountants- en administratiekantoren in gebruik is. Om deze reden organiseert onderzoeksbureau... Lees verder »

Nieuwsbrief XpertHR

Abonneer je op de XpertHR nieuwsbrief voor praktisch nieuws en actuele thema’s – inclusief tools uit XpertHR om mee aan de slag te gaan. Deze... Lees verder »

Blog: Waar hoop je over 5 jaar te staan?

Wie na twee coronajaren op een rustig ondernemingsjaar hoopte, kwam bedrogen uit. Met de hoge inflatie en energieprijzen is het opnieuw hard werken. Het helpt... Lees verder »