Diensten particulier

Belasting- en administratieconsulent particulier

Opzoek naar hulp bij uw belastingaangifte of bij uw financiële planning? AdviesGroep Wieringen helpt u hier graag mee verder. De belastingdienst heeft de aangifte voor inkomstenbelastingen voor u als consument al een stuk makkelijker gemaakt, toch blijkt uit de praktijk dat wanneer een van de experts van AdviesGroep Wieringen hiernaar kijkt er geld bespaard kan worden. Naast het opstellen van uw inkomstenbelasting aangifte kan AdviesGroep Wieringen ook uw aanvragen voor toeslag indienen, mocht u deze aanvragen al hebben ingediend en achteraf toch hulp nodig hebben? Dan kunnen wij de voorlopige aanslagen voor u wijzigen.

Andere zaken waar u als particulier voor terecht kunt bij onze belasting en administratieconsulenten zijn:

  • Hulp bij uw financiële planning
  • Aangiften schenk- en erf- belasting
  • Fiscale gevolgen bij een echtscheiding

AdviesGroep Wieringen Professionals

Naast alle experts binnen AdviesGroep Wieringen hebben wij samenwerkingen met professionals op het gebied van advocatuur, bank- notariaat- en verzekeringswezen. Wij hanteren binnen AdviesGroep Wieringen eerlijke prijzen. Wij zullen dit op voorhand met u delen voordat we gaan beginnen, zo bent u als particulier altijd in controle.

Wilt u vrijblijvend contact met ons opnemen?  Geen enkel probleem. Bel dan naar 088 2270 700 of stuur een e-mail naar: info@agw.nl Wij zullen op werkdagen binnen 24u  contact met u opnemen.

Wilt u dat Adviesgroep Wieringen contact met u opneemt? Vul dan ons contact formulier in. Dan zullen wij op werkdagen binnen 24u contact met u opnemen.

 

 

Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023 op woensdag 15 februari a.s.

Dizzydata heeft nogal plotseling de stekker uit haar scan- en herkenoplossing die bij veel accountants- en administratiekantoren in gebruik is. Om deze reden organiseert onderzoeksbureau... Lees verder »

Nieuwsbrief XpertHR

Abonneer je op de XpertHR nieuwsbrief voor praktisch nieuws en actuele thema’s – inclusief tools uit XpertHR om mee aan de slag te gaan. Deze... Lees verder »

Blog: Waar hoop je over 5 jaar te staan?

Wie na twee coronajaren op een rustig ondernemingsjaar hoopte, kwam bedrogen uit. Met de hoge inflatie en energieprijzen is het opnieuw hard werken. Het helpt... Lees verder »