Advies Groep Wieringen

Praktische adviezen en ondersteuning die u verder helpen!

AdviesGroep Wieringen, kortweg AGW, is een nieuw no-nonsense administratiekantoor  in de Kop van Noord-Holland.  AGW is vooral gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Voor praktische ondersteuning en adviezen die werken, kan iedere MKB-ondernemer bij ons terecht.

Het is weer tijd om echt te ondernemen!

Heeft u een onderneming groot of klein? Wilt u meer tijd  om echt te ondernemen en daarnaast is administratie niet uw hobby? Dan  is het de hoogste tijd om met AGW een afspraak te maken. Want altijd wordt u met concrete adviezen en ondersteuning geholpen!

De onderscheidende persoonlijke aanpak!

Onze persoonlijke aanpak werkt verfrissend! Onze adviseurs zijn betrokken en beschikken over actuele kennis en ervaring. Onze hands-on mentaliteit is een verademing. Ons uitgangspunt is de belangen van uw bedrijf  zo optimaal mogelijk te behartigen. Met u samenwerken aan een succesvolle onderneming is ons doel.

AGW  biedt ondernemers  een  uitgebreid dienstenpakket aan, zoals

  • administratieve en fiscale dienstverlening
  • salarisverwerking
  • vermogensadvies
  • loonbelasting en sociale verzekering
  • samenstellen en beoordelen jaarrekeningen

Vernieuwd pand

AGW heeft vestigingen in Den Oever, Hippolytushoef en Zaanstad. Dit jaar is de hoofdvestiging in Hippolytushoef geopend. Het voormalige pand van de ABN AMRO Bank op ‘t Hoekje is nu ons kantoor, het is gerestyled en voorzien van de blauwe bedrijfskleuren van AGW. Kortom: AGW is uitstekend bereikbaar, met voldoende parkeerruimte direct voor de deur. De directie wordt gevormd door Alexander de Groote, Gert Jan Poortman en Roy Kort.

Advies Groep Wieringen opent vestiging in Hollands Kroon

De AGW - Advies Groep Wieringen start vanaf 1 januari 2014 met een nieuw kantoor in Hippolytushoef. Al eerder was de vestiging van deze nieuwe... Lees verder »